fbpx

   +32 485 30 28 25
   hallo@brakka.be

Een webshop starten die écht werkt

Met een online webwinkel ben je 24 op 7 bereikbaar voor jouw klanten waardoor je nooit de kans laat liggen om sales te behalen. Start vandaag nog met je eigen webshop!

STRATEGIE

Waarom je webshop laten maken door Brakka?

Desktop, tablet en mobiele versie

Ik maak drie verschillende versies van jouw webshop. Zo ziet ie er perfect uit op alle schermen en in alle vormen en maten. Maar liefst 75% van bezoekers komen via mobiele apparaten.

SEO Optimalisatie

Je webshop staat of valt bij je SEO optimalisatie. Ik breng voor jou alle technische SEO optimalisaties in orde. Van je meta-titels en beschrijvingen tot laadtijd, sitemap, links en afbeeldingen.

Vlotte communicatie

In tegenstelling tot andere freelancers en bureaus, blijf je altijd real-time met mij in contact. Via WhatsApp, Messenger of Mail ben ik makkelijk beschikbaar voor eventuele opmerkingen. 

Design op maat

Weg met templates & generieke webshops. Ik maak voor jou een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij je branding en onderneming. We beginnen met het design van 0 en eindigen met een 10 (op 10)!

WERKWIJZE

Hoe gaan we te werk?

1. Research & Offerte

Na een eerste meeting ga ik uitgebreid op zoek naar wat je nodig hebt en hoe we jouw project kunnen realiseren. Binnen 24u krijg je een vrijblijvende offerte.

2. Content & Afbeeldingen

Na een akkoord bezorg je mij de afbeeldingen en teksten die jij wil gebruiken op je website. Op basis hiervan kan ik meteen aan de slag voor een eerste draft.

3. Design & Ontwikkeling

Ik begin met het ontwikkelen van jouw website. In deze fase brengen we voornamelijk het design op orde zodat de website er visueel tip top in orde uitziet.

4. Continue Feedback

Op basis van jouw continue feedback ga ik verder met de opbouw van de website. We gaan er samen eens door en maken een lijst van opmerkingen.

5. Responsive

Bij een volledige goedkeuring, maak ik ook een versie die zowel op tablet, als op mobiel perfect leesbaar is. Je website zal er feilloos uitzien op alle apparaten.

6. Technische SEO

Je hebt niet veel aan een website als je deze niet kan vinden op Google. Daarom zorg ik ervoor dat je website perfect geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines. 

1. Research & Offerte

Na een eerste meeting ga ik uitgebreid op zoek naar wat je nodig hebt en hoe we jouw project kunnen realiseren. Binnen 24u krijg je een vrijblijvende offerte.

2. Content & Afbeeldingen

Na een akkoord bezorg je mij de afbeeldingen en teksten die jij wil gebruiken op je website. Op basis hiervan kan ik meteen aan de slag voor een eerste draft.

3. Design & Ontwikkeling

Ik begin met het ontwikkelen van jouw website. In deze fase brengen we voornamelijk het design op orde zodat de website er visueel tip top in orde uitziet.

4. Continue Feedback

Op basis van jouw continue feedback ga ik verder met de opbouw van de website. We gaan er samen eens door en maken een lijst van opmerkingen.

5. Responsive

Bij een volledige goedkeuring, maak ik ook een versie die zowel op tablet, als op mobiel perfect leesbaar is. Je website zal er feilloos uitzien op alle apparaten.

6. Technische SEO

Je hebt niet veel aan een website als je deze niet kan vinden op Google. Daarom zorg ik ervoor dat je website perfect geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines. 

REFERENTIES

Deze ondernemers gingen je voor

Seats & Beds
Online Dietiste
Olijfje Lier
Cafetaria Ramon
Ceulemans Ontstoppingen
Catering Achoucha
REVIEWS

Samenwerken met Brakka

Webshop
Seats & Beds

Mijn webshop was toe aan een grote redesign. Ik zocht iemand die vooral snel kon werken, met oog voor detail. Burak heeft mijn webshop op minder dan een maand volledig herontwikkeld en verbeterd. Mijn omzet blijft groeien mede door de continue support van Burak!

Muhammet Anil

Muhammet Anil

Seats & Beds

Webshop
DREAMCHSER

Ik ben nu al een jaar klant bij Brakka en ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Hij staat 24 op 7 klaar voor grote en kleine problemen en dankzij hem is mijn webshop altijd tip top in orde! Super tevreden van zijn continue support. Dikke merci makker!

Tarik El Zammouri

Tarik El Zammouri

DREAMCHSER.

Webshop
Poseidon Beers

Zeer tevreden van Burak zijn werk! Maakte op korte tijd een super professionele webshop voor ons met meer dan 700 producten! Altijd bereikbaar en levert heel goed werk! Jonge gast die het maakt door hard te werken! Hoedje af! Zijn geld zeker waard!

Sander Van Lierde

Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Webshop
Olijfje Lier

Burak heeft mijn webshop en branding volledig van nul opgebouwd en ik ben er zeer tevreden mee. Een lange tijd wilde ik mijn website zelf onderhouden en bouwen, maar al snel merkte ik dat met Burak’s hulp grotere stappen kon zetten. Bedankt voor alle hulp!

Yakup Caylar

Yakup Caylar

Olijfje Lier

Webshop
Seats & Beds

Mijn webshop was toe aan een grote redesign. Ik zocht iemand die vooral snel kon werken, met oog voor detail. Burak heeft mijn webshop op minder dan een maand volledig herontwikkeld en verbeterd. Mijn omzet blijft groeien mede door de continue support van Burak!

Muhammet Anil

Muhammet Anil

Seats & Beds

Webshop
DREAMCHSER

Ik ben nu al een jaar klant bij Brakka en ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Hij staat 24 op 7 klaar voor grote en kleine problemen en dankzij hem is mijn webshop altijd tip top in orde! Super tevreden van zijn continue support. Dikke merci makker!

Tarik El Zammouri

Tarik El Zammouri

DREAMCHSER.

Webshop
Poseidon Beers

Zeer tevreden van Burak zijn werk! Maakte op korte tijd een super professionele webshop voor ons met meer dan 700 producten! Altijd bereikbaar en levert heel goed werk! Jonge gast die het maakt door hard te werken! Hoedje af! Zijn geld zeker waard!

Sander Van Lierde

Sander Van Lierde

Poseidon Beers

Portfolio

Succesverhalen

Olijfje

Olijfje Lier

Digitale strategie en visuele identiteit voor Olijfje Lier

INDICATIEPRIJZEN

Hoeveel kost een webshop?

Visitekaart

Online aanwezigheid om je naamsbekendheid te vergroten.

Vanaf

€ 995

Marketingmachine

Lead generation website om actief je ideale klant aan te trekken.

Vanaf

€ 1495

Webshop

E-commerce website om online je producten of services te verkopen.

Vanaf

€ 1995

CONTACT

Start jouw project!

Eens kennismaken om jouw project te bespreken? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar
Yakup Caylar
Yakup Caylar
Olijfje
Read More
Burak heeft mijn webshop en branding volledig van nul opgebouwd en ik ben er zeer tevreden mee. Een lange tijd wilde ik mijn website zelf onderhouden en bouwen, maar al snel merkte ik dat met Burak’s hulp grotere stappen kon zetten. Daarnaast onderhoudt hij met veel plezier de webshop al meer dan 2 jaar. Bedankt!
Funda Altin
Funda Altin
Dieetgezond
Read More
Burak heeft op een korte tijd mijn branding en logo volledig op orde gesteld. Ik wilde met mijn praktijk een nieuwe richting op en Burak heeft mij hier geweldig mee geholpen! Thanks!
David Olensky
David Olensky
Zon & Dak
Read More
Voor mijn start-up wilde ik een website laten maken. Burak heeft mij op een korte tijd een prachtige website gebouwd waar ik enorm trots op ben. Verder heeft hij ons geholpen met onze branding op punt te stellen aangezien deze nog niet compleet was. Dikke merci makker!
Büsra Caylar
Büsra Caylar
Online Diëtiste
Read More
Als diëtiste wilde ik mijn services ook online aanbieden. Burak heeft voor mij een professionele website gemaakt. Ook heeft hij mijn logo en huisstijl in orde gebracht. Burak geeft je actief advies waar nodig om je onderneming te ondersteunen. Zeer tevreden!

Wat na mijn contactopname?

01

02

03

04

Kennismaking

We plannen een gesprek in via videocall of bij jou op kantoor en bespreken je project.

Analyse & research

Ik bekijk grondig wat je nodig hebt en hoe we het project best aanpakken.

Duidelijke offerte

Je ontvangt een offerte met een duidelijke planning van het project.

Ready... set... go!

We starten aan jouw project en spreken elkaar geregeld voor continue feedback.