fbpx
Portfolio

Zon & Dak

Online Visitekaartje voor Zon & Dak

Over Zon & Dak

Zon & Dak maakt energie weer betaalbaar. Hun missie luidt “duurzame energie toegankelijk te maken op elk geschikt dak, voor iedereen”. Zon en Dak biedt maatwerkoplossingen en houdt rekening met alle eisen die aan zonnepaneel installaties gesteld worden. Daarom werken ze enkel met A-klasse materialen. Ze geloven niet dat het installeren snel moet gaan, maar wel vakkundig en degelijk, met de juiste materialen en een professioneel tea. 

Zon & Dak

De uitdaging

Zaakvoerder David van Zon & Dak contacteerde mij voor het ontwikkelen van een website. Hij wilde een website laten maken die energie uitstraalde. Eentje die paste bij de bedrijfswaarden van Zon & Dak. 

David had daarnaast ook al eerder een logo laten maken bij een andere freelancer, maar hij was er niet compleet tevreden van. Hij was tevreden van het concept, maar de uitwerking viel nog niet volledig in de smaak.

De oplossing

Net zoals bij al mijn projecten, besloten we om eerst te beginnen bij het logo en de huisstijl. Het oude logo van Zon & Dak was een mooie eerste poging en het idee zat goed, enkel was deze nog niet volledig afgewerkt. We moesten ervoor zorgen dat het logo de juiste vibe en energie afgaf. 

Voor de website koos David voor het Online Visitekaartje pakket. Voor start-ups is dit vaak de beste optie, omdat je met een klein budget, een mooi geheel kan vormen. Er waren enkele belangrijke pagina’s voor Zon & Dak: de diensten, werkwijze en contactpagina’s.

Zon & Dak
Zon & Dak

Het resultaat

Ik begon met het logo wat op te frissen, een nieuwe typeface te voorzien en de kleuren aan te passen aan de energieke vibe die Zon & Dak uitstraalt. Zo kozen we voor een open, groene kleur gecombineerd met een beetje geel. Groen staat voor natuur en het geel geeft een energieke vibe af, wat perfect past bij Zon & Dak. 

De website is zo opgebouwd dat je via elke dienstenpagina kan overstappen naar een andere dienstenpagina. SEO-matig is dit de beste optie: je scoort per pagina voor een nieuw zoekwoord + je bent actief links aan het opbouwen. 

Ook kan je op elke pagina makkelijk contact opnemen voor een gratis offerte. Op een Online Visitekaartje is het de bedoeling dat de klant het zo makkelijk mogelijk heeft om in contact te komen met het bedrijf. Daarom maak je zoveel mogelijk gebruik van call-to-actions. Dit kan zowel in de vorm van een knop, een telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier. 

Wanneer je zonnepanelen wil laten zetten, zijn klanten vaak geïnteresseerd in de werkwijze. Deze wordt op de ‘hoe’-pagina mooi duidelijk gemaakt.

Review

Voor mijn start-up wilde ik een website laten maken. Burak heeft mij op een korte tijd een prachtige website gebouwd waar ik enorm trots op ben. Verder heeft hij ons geholpen met onze branding op punt te stellen aangezien deze nog niet compleet was. Dikke merci makker!

Zon & Dak
David Olensky

Zaakvoerder

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eens kennismaken?

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar