fbpx
Portfolio

Veluwe Installatie

15 leads per maand voor Veluwe Installatie

Over Veluwe Installatie

Veluwe Installatie is een familiebedrijf uit Arnhem, Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bouwwerken, elektra en centraleverwarmingsinstallaties. Zaakvoerder Muzaffer contacteerde mij via-via voor het ontwikkelen van een website voor zijn start-up.

Veluwe Installatie

De uitdaging

Muzaffer wilde een website waarmee ze hun services konden aanbieden en hun portfolio konden tonen aan hun potentiële klanten. Verder moest er een sectie zijn om vacatures uit te lichten. De bedoeling was om de online aanwezigheid van Veluwe Installatie te vergroten. Tot slot was er ook een manier nodig dat klanten hen makkelijk konden contacteren voor snelle vragen.

De oplossing

Om je online aanwezigheid te vergroten heb je niet per se de meest uitgebreide website nodig. ‘Keep it simple’ is het principe waaruit je vertrekt om een goed gestructureerde website te bouwen waar de bezoeker makkelijk zijn of haar weg vindt. Muzaffer koos daarom voor het ‘Online Visitekaartje’ pakket.  

Veluwe Installatie
Veluwe Installatie

Het resultaat

Ik ontwikkelde een website van 6 pagina’s waar alles duidelijk vermeld is: wie ze zijn, wat ze doen, wat ze hebben gedaan en hoe je hen contacteert. Muzaffer vertelde mij ook dat hij graag grotere klanten wilde aantrekken. Daarom kozen we ook voor een iets strakkere look dat meer luxe uitstraalt. 

Verder heb ik de website ook op zo’n manier opgebouwd, dat waar de bezoeker ook is, dat ie altijd makkelijk contact kan opnemen. Mede dankzij de vele call-to-actions, maar ook dankzij een livechat die ik heb ontwikkeld. Zo is Muzaffer altijd bereikbaar voor snelle vragen van klanten. Deze livechat is eveneens gekoppeld aan zijn WhatsApp en Facebook Messenger. 

Met gemiddeld 15 leads per maand is de samenwerking tot op de dag van vandaag nog steeds een succes!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eens kennismaken?

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar