fbpx
Portfolio

G&S Dakbehandeling

Online Visitekaartje voor G&S Dakbehandeling

Over G&S Dakbehandeling

G&S Dakbehandeling is een bedrijf gespecialiseerd in het coaten en reinigen van alle soorten daken. Daarnaast doen ze ook allerlei bouw- en gevelwerken. Ze zijn gelegen in Gent en zijn voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen. 

G&S Dakbehandeling

De uitdaging

Sevak contacteerde mij via-via voor het ontwikkelen van een website. Daarnaast wilde hij ook een complete huisstijl laten ontwerpen, the full package dus! 

Hij vroeg me ook specifiek om een lead generator/contactformulier te ontwikkelen waarmee klanten makkelijk hun informatie konden meegeven. Daarnaast was een inputveld met foto’s ook vereist zodat G&S zo specifiek mogelijk offertes kon uitwerken.

De oplossing

Sevak wilde het aanvankelijk klein aanpakken. Na een eerste meeting merkten we meteen dat het Online Visitekaartje pakket het beste bij hem zou passen. Een website die G&S Dakbehandeling online aanwezigheid zou aanbieden. 

G&S Dakbehandeling
G&S Dakbehandeling

Het resultaat

Ik bouwde een website op met telkens een verschillende pagina per dienst die G&S te bieden heeft. Zo heb je een duidelijke structuur. Bovendien is dit SEO-matig ook de beste optie: door verschillende pagina’s aan te maken per dienst kan je op Google scoren op verschillende keywords, terwijl dit niet echt lukt met een statische pagina voor al je diensten.

Review

Burak is zeer responsief en laat al snel een eerste draft versie zien zodat hij kan inspelen op feedback en de wensen van zijn klanten. Zijn werk is professioneel; ik was zeer tevreden met het eindresultaat van mijn website en logo! Zeker een aanrader!

G&S Dakbehandeling
Sevak Hay

Zaakvoerder

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eens kennismaken?

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar