fbpx

Ceulemans Ontstoppingen

Conversiegerichte one-pager voor ontstoppingsdienst Ceulemans

Ceulemans Ontstoppingen
Ceulemans Ontstoppingen
Ceulemans Ontstoppingen

Over Ceulemans Ontstoppingen

Een lokale ontstoppingsdienst met een topservice. Ceulemans Ontstoppingen is actief in de regio Antwerpen en is een gevestigde naam in de sector. Ze zijn al meer dan tien jaar actief en hebben een goede reputatie opgebouwd. 

De uitdaging

Zaakvoerder Fatih contacteerde mij voor het maken van een website. Verder hadden ze ook een nieuw logo nodig. Hun oude website en logo hadden niet echt een professionele look en waren toe aan een redesign. Fatih wilde een website die kort en bondig was en waarop bezoekers makkelijk de ontstoppingsdienst konden contacteren.

De oplossing

Wanneer je nood hebt aan een ontstoppingsdienst voor een spoedontstopping wil je uiteraard snel de dienst kunnen bereiken. Omdat Fatih ook voornamelijk de focus legde op spoedontsoppingen, besloten we geen uitgebreide website te maken, maar gingen we voor een simpele one-pager: een website met één enkele pagina. Op deze manier kon de klant alles makkelijk vinden op één pagina en kan er snel gehandeld worden tijdens een noodgeval.  

Ceulemans Ontstoppingen
Ceulemans Ontstoppingen

Het resultaat

Ik ben begonnen met het ontwerpen van het logo. Het resultaat is een mooi icoon met daarnaast het logotype. Ik koos voor de blauwe kleuren omdat deze marketinggewijs staan voor vertrouwen, iets wat in deze sector van groot belang is. De one-pager website is kort en bondig, duidelijk en compleet. Ik heb de pagina voorzien van enkele Unique Selling Points, een contactformulier, meerdere call-to-actions en enkele reviews om meer social proof te creëren. Na 2 jaar nog steeds een tevreden en vaste klant bij Brakka!

CONTACT

Start jouw project!

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!