fbpx
Portfolio

Catering Achoucha

Afhaal- en leveringsfunctie voor Catering Achoucha

Over Catering Achoucha

“Koken met liefde & passie”. Dat is het motto van Catering Achoucha, een catering gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Verder zijn de Italiaans en Franse keuken hen ook niet onbekend. Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken weten ze steeds weer de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Voor Catering Achoucha is lekker eten de basis voor een onvergetelijk feest. 

Catering Achoucha

De uitdaging

Catering Achoucha was voornamelijk actief op sociale media. Ze hadden hier een groot publiek opgebouwd, maar van een professionele website was er destijds nog geen sprake. Alle communicatie gebeurde via socials. In het begin viel dit nog goed te managen. Echter begon het moeilijker en moeilijker te worden om een duidelijk overzicht te bewaren met meer dan 5000 volgers. 

Ik moest een website ontwikkelen waar bezoekers en volgers makkelijk een bestelling konden plaatsen en konden informeren voor een offerte op maat. Specifiek werd er mij ook gevraagd dat klanten makkelijk zouden kunnen ingeven of ze de bestelling willen laten leveren of zelf willen afhalen. Daarnaast moest ook het logo vernieuwd worden als onderdeel van de nieuwe huisstijl.

De oplossing

Ik moest een manier bedenken om ervoor te zorgen dat alle producten en maaltijden beschikbaar staan in de webshop, maar niet altijd besteld konden worden, omdat deze niet voortdurend te koop staan. Een pagina waar mensen het aanbod konden bekijken in plaats van meteen aankopen kon hierbij helpen. 

Daarnaast moeten er ook duidelijke call-to-actions zijn om meteen een offerte aan te vragen. Met een prijslijst en duidelijke uitleg over de maaltijdboxen zouden mensen meteen meer informatie vergaren over de afgeleverde services.

Catering Achoucha
Catering Achoucha

Het resultaat

Het resultaat is een website en webshop combinatie waar mensen alle informatie kunnen verkrijgen die ze maar nodig hebben. Omdat Catering Achoucha om de zoveel tijd ook haar maaltijdboxen te koop zet, heb ik een pagina ontwikkeld waar bezoekers meteen kunnen bestellen. 

Verder kunnen klanten ook zelf ingeven of ze de box willen afhalen of laten leveren én een tijdstip ingeven hiervoor. Deze functie is automatisch gekoppeld aan de agenda van Catering Achoucha zelf zodat alles makkelijk verloopt qua planning. 

Tot slot is er ook een nieuwsbrief aan gekoppeld zodat klanten altijd up-to-date kunnen blijven van de laatste nieuwe hapjes, maaltijden, boxen, nieuwtjes en diensten.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eens kennismaken?

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar