fbpx
Portfolio

Cafetaria Ramon

Online Visitekaartje voor Cafetaria Ramon

Over Cafetaria Ramon

Cafetaria Ramon is een snackzaak in Arnhem, Nederland en ze staan al decennialang bekend om de beste frieten en snacks in de buurt.

Cafetaria Ramon

De uitdaging

Muzaffer van Cafetaria Ramon contacteerde mij om een website te ontwikkelen voor de zaak. De oude website was al jarenlang niet meer geüpdatet en was dringend toe aan een modernere stijl, bijpassend bij hun nieuwe huisstijl. Het doel van de website was een online aanwezigheid creëren waar bezoekers meteen het menu konden bekijken en hun route konden vinden naar de zaak. Muzaffer vroeg me ook nog specifiek om een sectie te creëren waarin ze allerlei informatie konden geven over allergenen.

De oplossing

Ik werkte een structuur uit om een minimalistische website te ontwikkelen waar alle nodige info te vinden was. Daarnaast hadden we ook een functie nodig om alle aangegeven allergenen te verduidelijken.

Cafetaria Ramon
Cafetaria Ramon

Het resultaat

Het resultaat is een drukbezochte website waarmee je alles kan vinden wat je nodig hebt voor een snackzaak. Zo heb ik een link geplaatst naar de routebeschrijving naar Cafetaria Ramon, enkele positieve reviews, allergeneninformatie en een extra pagina om het complete menu te bekijken. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om meteen telefonisch te bestellen via de website en is er ook een contactformulier voorzien voor eventuele vragen.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eens kennismaken?

Heb jij een gelijkaardig project in gedachten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar