fbpx
Over mij

Hey! Ik ben Burak.

Burak Caylar

Al van jongs af aan ben ik creatief bezig. Voor mij begon het allemaal op YouTube, wat uiteindelijk zelfs leidde tot een eigen kledingmerk! Fifavideo’s, vlogs, challenges, kookvideo’s, sketches, voetbalvideo’s, you name it! Ik hield me altijd graag creatief bezig met mijn laptop.

2020. Corona. Lockdown. PANIEK! Ik had al heel wat ervaring met digital design. Vaak kreeg ik de vraag om eens een logo of poster en dergelijke  te ontwerpen voor familieleden. Ik besloot in maart 2020 om mijn skills aan te bieden als een service. Zo ontstond Brakka. 

Ik had nooit gedacht dat ik echt geld kon verdienen met mijn hobby, maar het is nog steeds de beste stap die ik ooit heb genomen

Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in webdesign, iets waar ik heel veel plezier aan beleef. Niets maakt me gelukkiger dan een medeondernemer helpen met zijn digitale strategie. Het WOW-effect zit ook altijd standaard in mijn webdesignpakketten. 

Een website maak je niet zomaar. Er zit een hele strategie achter om de juiste mensen aan te trekken en te scoren op Google. Ik maak websites waar jij als ondernemer écht iets aan hebt. Eentje waar je trots op kan zijn en waar je écht mee kan uitpakken. 

Veel te veel ondernemers maken vaak een simpele website waar ze niet echt actief klanten mee aantrekken. In sommige gevallen is dit geen slecht idee, maar een website hoort jou juist klanten op te leveren. De juiste digitale strategie kan je hierbij helpen.

Verder kan je mij bijna dagelijks vinden in de gym. Als je dagelijks bijna 10 uur aan een computer zit, ja, op termijn eist dat wel zijn tol. Ik zeg altijd: “a healthy body is ook een healthy mind“. Daarom begon ik ook met dagelijks te sporten.

Daarnaast ben ik ook wel een hobbygamer. Ik zou niet zeggen dat ik een echte gamefreak ben, maar af en toe kan ik dat nog wel meepikken. 

Eens kennismaken?

Wil jij een project opstarten? Contacteer me voor al je vragen of een offerte op maat!

Burak Caylar