Veelgestelde Vragen

Zoals eerder vermeld zijn er 400 000 000 miljoen websites op het internet. Daarom is het van groot belang om op te vallen en gevonden te worden. Er zijn drie manieren voor een hogere ranking op Google:
  1. Via Search Engine Advertising kan ik bijvoorbeeld een campagne opstellen via Google. Tegen een PPC (pay per click) kunt u zo hoger scoren op bepaalde zoekwoorden.
  2. Via Search Engine Optimization kan ik er voor zorgen dat uw website organisch makkelijker gevonden wordt.
  3. U kunt hier zelf ook aan werken door goede content te maken en te schrijven. Dit is waarom succesvolle ondernemingen blogs beginnen. Ze kunnen zich hierdoor vermarkten als expert in hun sector en ze scoren er ook mee op Google.
Lees meer over zoekmachineoptimalisatie.
Wederzijds respect is een kernwaarde in mijn leven. Daarom behandel ik elk project met evenveel waarde en blijf ik doorwerken aan de website tot de klant 100% tevreden is. Liever geen klant, dan een ontevreden klant. 20+ andere klanten zijn je al voor geweest en hebben een website laten maken bij Brakka Design.
Indien u wenst uw website volledig zelf te managen is dit mogelijk. U kunt ook een maandelijks onderhoudspakket aankopen waarmee ik uw website up to date houd, blogposts aan toevoeg, foto’s verander en teksten aanpas. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op de core business van uw bedrijf. Dit onderhoudspakket kost 30 euro per maand en wordt zeker aangeraden.
U ontvangt jaarlijks een factuur van 100 euro voor uw domeinnaam en hosting.
Op deze pagina vindt u hier een overzicht van. Voor specifieke functies kunt u me altijd contacteren.
Dit hangt volledig af van project tot project en kan van enkele dagen tot enkele weken duren. Ik probeer uw website altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Heeft u een website met spoed nodig? vermeld dit dan gelijk en dan zal ik er alles aan doen om uw website zo snel mogelijk af te krijgen.
Dat is geen probleem. Omwille van mijn service en veiligheid van mijn websites verhuis ik jouw domein en hosting naar mijn eigen provider, One.com. Via mijn persoonlijke link krijg je hier 14 euro korting voor!
Ik ben zeer flexibel in betalingen. Alvorens ik aan het project begin vraag ik een voorschot van 50%. Het overige bedrag wordt betaald bij oplevering van de website. U kunt ook kiezen om de overige 50% te betalen over een periode van 3 maanden, zonder enige meerkost.
Jazeker! Ik vraag wel om uw domeinnaam en hosting te verhuizen naar mijn eigen provider, One.com.
CMS (Content Management System) is eigenlijk de achterkant van een website. Hiervoor gebruik ik altijd WordPress. Van ALLE websites op het internet gebruikt maar liefst 30% WordPress. Dit zijn er een kleine 400 000 000.

Aarzel niet om mij
te
contacteren

Voor al je vragen en opmerkingen mag je mij gerust een berichtje sturen via het contactformulier hiernaast. Voor dringende vragen kan je mij bellen of de chatbot gebruiken.

Starten met
een Project?